restaurante plaiul foii
restaurante plaiul foii
Blog Article
pensiune 3 brazi zarnesti
Plaiul Foii - Zărneşti este o zonă turistică outstandingă aflată pe valea Bârsei la poalele impunătorului masiv Piatra Craiului. Crestele semețe ale masivului sunt la o aruncatură de baț şi le poți admira pe îndelete în toată splendoarea lor.
Cum să alegi echipamentul pentru drumeție pe timp de iarnă Cum alegi echipamentul de drumeție pe timp de iarnă. Reguli de treatment să ții cont și recomandări inspirate de produs din oferta Decathlon.ro
Recomandările noastreAtracții turistice istoriceCe ți-ar recomanda un localnic să vizitezi?Broșuri despre Brașov
În jurul orei 18:00 eram la restaurantul Casa Rustică din Zărnești, unde am luat cina alături de colegii din Clubul Alpin Român cu treatment urcasem la Omu cu o zi înainte.
citeste mai mult citeste mai mult descopera
La coborâre încep să simt că genunchiul drept nu mai face față și are nevoie de odihnă, mă bucur că mai avem doar puțin până jos.
Cabanele și refugiile nu sunt uniform amplasate, datorită afluenței turiștilor mai mult pe versantul nordic, mai spectaculos și cu mai ușoare posibilități de a ajunge pe creastă din Țara Oltului.
Există foarte multe locuri de camping în România, unele cunoscute, altele mai puțin cunoscute, în treatment mersul cu cortul sau rulota poate fi o adevărată plăcere. Află din acest articol ce trebuie să iei cu tine și treatment sunt locurile de campare a rulotelor și corturilor în România ce benefită vizitate.
Jurnal din Kilimanjaro – Ziua two – Am început ascensiunea către acoperișul „Africii“, o zi în care am descoperit că oamenii pe care îi considerăm ca fiind „lumea a III-a“ ne oferă adevărate lecții de civilizație
De pe Varful Ascutit am inceput sa coboram de pe creasta spre cabana Curmatura. La inceput era o coborare abrupta, dificila, dar apoi a urmat un traseu de promenada prin padure pana la cabana.
Ai o priveliste deosebita in toate partile. Pentru mai bine de three ore am citeste mai mult pasit cu atentie sporita, avand la picioare, in dreapta si in stanga hauri uriase dar in priviri, frumuseti nemarginite.
Prima porțiune am parcurs-o cu mașina: din satul Cheia am ieșit pe DN seventy three (Brașov – Pitești) către nord, apoi stânga prin Zărnești și apoi pe un drum neasfaltat destul de dificil până la Cabana Plaiul Foii.
La un instant dat, poteca continuă spre dreapta, iar de aici pana la Refugiul Spirla este cea mai solicitanta parte de pe aceasta portiune. Este bine de stiut ca inainte de aceasta urcare catre refugiu, este si ultima sursa de apa intalnită pe traseu.
Fiind luna iulie, a fost suficient de cald afara, iar temperatura nu a scazut foarte mult, astfel ca nu ne-a fost frig peste noapte in saci de dormit cu confort termic de până la minim magura plaiul foii 6 quality.